Referenties

De beste informatie krijg je van mensen die bij mij geweest zijn.  Hieronder staan een aantal reacties.

C. Student uit Utrecht:

“Toen ik flinke stress had en heel druk in mijn hoofd was, werd mij aangeraden om met Godelieve te gaan praten. Dit bleek een erg goede keuze te zijn geweest, want Godelieve heeft mij ontzettemd fijn geholpen. Ik heb geleerd om problemen vanuit een heel ander perspectief te zien en bij mijzelf verschillende stressniveau’s te herkennen en hier ook wat aan te doen. Ik heb de dingen nu veel meer op een rijtje, en heb ontzettend veel gehad aan haar laagdrempellige en oplossingsgerichte aanpak. Ik kan het iedereen aanraden om met Godelieve te gaan praten.”

A. Student uit Bloemendaal:

“Voordat ik begon met de gesprekken was ik erg bezig met hoe het allemaal hoort. Ik had een stage van een aantal maanden en probeerde daar erg mijn best te doen om mij zo goed mogelijk in te houden. In de gesprekken met de ‘Wat Werkt Wel’ coach hebben wij besproken hoe ik mijzelf kan zijn. Na de eerste gesprekken heb ik gemerkt hoe ik mijn gedrag anders kan aanpassen.

Dit heb ik toegepast in mijn stage. Mijn collega’s merkten hoe ik eigenlijk was; ze vonden mij de leukste stagiaire die ze hebben gehad de afgelopen jaren. Ook merk ik in mijn omgeving dat ik na de gesprekken veel meer mijzelf kan zijn. Ook hierbij ontvang ik veel complimenten over hoe ik ben. Ik ben erg blij met de begeleiding die ik heb van de coach! Het resultaat mag er dan ook zijn!”

H. Vrouw uit Aerdenhout:

“Ik heb een aantal gesprekken met Godelieve gehad en het heeft mij heel erg geholpen. Je gaat echt heel anders denken en het is heel makkelijk. Maar je moet het wel willen doen. Ik raad het iedereen aan.”

Moeder van T:

“Mijn zoon T. (11 jr) heeft nu een aantal gesprekken gehad bij Godelieve, hij heeft ADD en last van ticstoornis. Het is vaak erg druk in zijn hoofd door de ADD. Godelieve probeert dmv bepaalde technieken en vragen hem anders te laten denken, dat die het zich niet zo aantrekt. Hierdoor is het ook de bedoeling door positieve gedachten zijn tics te verminderen. De tips zijn makkelijk om mee te werken als ouders. Ik merk aan T. Dat die het erg fijn vindt en erg op zijn gemak is, wat ik weer als moeder erg belangrijk vind. Godelieve stelt hem op zijn gemak en luistert naar zijn verhaal. Erg laagdrempellig allemaal. Ik kan het zeker iedereen aanraden, ze heeft mensenkennis en dat is echt te merken.”

M. Student uit Utrecht, na één gesprek:

“Allereerst voelde ik me direct op m’n gemak en luisterde je aandachtig. Het was goed om voor mezelf op een rij te zetten wat mijn hoofd zo vol maakt en waardoor ik geen structuur kon brengen in al mijn activiteiten. De oefening met de vragen liet goed inzien hoe je obstakels juist in doelen kan veranderen. Het hele gesprek, je benadering en houding was erg positief! Het heeft me aan het denken gezet, drukte uit mijn hoofd gehaald en geleerd hoe mijn doelen bereikbaar te maken. Daar wil ik je hartelijk voor bedanken.”

J. jonge werkende vrouw uit Amsterdam:

Ik heb meerdere digitale coachinggesprekken gevoerd met Godelieve en deze heb ik als heel fijn ervaren. Godelieve heeft een heel fijne open uitstraling en luistert goed. Ze vraagt goed door, toont begrip en zorgt ervoor dat onderliggende patronen zichtbaar worden. Ze moedigt aan om liever voor jezelf te zijn en vooral aandacht te besteden aan wat wel werkt. Ik heb er veel aan gehad om met deze andere blik te gaan kijken en stapsgewijs steeds dichter bij mezelf te komen en hier ook voor durven te gaan kiezen.

W. zelfstandige werkende jonge man:

Godelieve haar praktische en doelgerichte aanpak hebben mij geholpen om op een frisse, nieuwe manier te kijken naar de problemen die ik op dat moment ervaarde. Het belangrijkste inzicht daarbij was het kijken naar wat voor mij wél werkt, in plaats van naar wat niet werkt. In de coaching-sessies kreeg ik een aantal methodes toegereikt om deze manier van kijken in de praktijk toe te passen.

Nadat ik de methodes had toegepast en deze manier van kijken had geïntegreerd, kon ik weer makkelijker mezelf zijn en mij minder snel verliezen in perfectionisme en het gevoel dat ik altijd maar door moet blijven gaan. Ik kan het iedereen aanraden!

Advertentie